2013. május 14., kedd

Ágyneműcsere vol.6

Ez a poszt főleg a két kép miatt jött létre, ugyanis olyan cuki, hogy lehetetlenség rá haragudni :)
Tegnap este egy hosszabb alvása után anyával ledőltünk mellé az ágyba és dögönyöztük kicsit, többek közt a hasát is. Ennek az lett a végeredménye, hogy mikor felállt és elindult az ágy széle felé, hiába tápászkodtam fel én is, már csurgatta is a jóságot az ágyneműm szélére. Két tócsát is alkotott az ágyamra, persze a védőfólia széle a kettő között helyezkedett el, így az egyik adag lehatolt az ágyig, vagyis súrolhattam azt is...
Majd teljes körű védelmi-rendszer csere lépett életbe az elmúlt két hétben már legalább hatodszor, az eredménye itt látható:

Az ágyamon már 7 különböző lepedő van
Nyüszítve kaparja már az ágy szélét, mikor teszem fel :)

Nem tudom, mennyire kivehető, de van rajta egy csíkos lepedő felül, egy lila a bal oldalán, egy fehér ágyvédő a jobb oldalán, egy zöld takaró a közepén, a műanyag ágyvédő az alján és még erre jött egy egész ágyat befedő gumis lepedő. A lenti képen látható, amint felterítése után Vütyesz befoglalta a (saját véleménye szerint) őt megillető helyet. Mivel a takarót is újra kellett húznom, mert pisis lett a széle, gondolta, addig kényelembe helyezi magát a párnámon.

A párnámon ülve várja, mikor húzom már fel a takarót

Ki tudna rá haragudni? :)

3 megjegyzés :