2013. április 26., péntek

Apa, a szabályalkotó szabályszegő

Picur érkezését megelőző hétfőn apa komolyan el akart velünk beszélgetni a kutyavállalásról. Leszögeztük, hogy ő nem egy játék, nem hurcoljunk mindenhova magunkkal, ha pedig aludni akar, békén hagyjuk. 
De a két fő szabály ez lett:
  1. nem etetjük az asztalról
  2. nem mászhat fel a bútorokra (legfeljebb ölbe lehet venni)
Nos, ebből az lett, hogy első éjszaka felkérte magát az ágyamba, a második éjszakát pedig már végig itt aludta. Én kifejezetten örülök neki, mert csodás babakutya illata van és pihe-puha, valamint ő is nyugodt, hogy emberközelben lehet, hisz nem rég lett elválasztva az anyjától és a testvérkéjétől.

Az ágyamban érzi magát a legjobban
Kinek lenne szíve kiküldeni az ágyból?

Az egyes számú szabályt pedig apa szegte meg a szemem láttára, el se hittem, mikor láttam :D Tegnap ebéd közben szaglászott a lábunk körül a kutyi, majd apa egyszer csak egy szál bolognai mártásos tésztát nyújtott le neki, mondván, hogy "olyan kis esetlennek tűnt".  Ezzel végérvényesen elkezdődött az elkényeztetése :D

Jó hír viszont, hogy már szépen eszik (csak épp egy darab száraz tápot se lehet a kaja közé keverni :D), a pisi-kaki nagy része az udvaron köt ki, valamint ma több mint hat órát végigaludt éjszaka :)

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése